Aloë Vera tegen spataderen en aambeien

Aambeien en spataderen zijn een typisch welvaartsverschijnsel veroorzaakt door slechte voeding, te weinig lichaamsbeweging of zwak bindweefsel. Aambeien zijn uit-stulpingen van de aderen (spataderen) in de endeldarm. Spataderen zijn uitstulpingen van de aderwanden in de benen, door een te grote stuwing, door overgewicht, zwangerschap of zoals al eerder gezegd te weinig lichaamsbeweging en verzwakt bindweefsel.

Aloë vera, GEBRUIK

Neem gedurende een paar maanden een eetlepel gestabiliseerde aloe vera, in wat vruchtensap, voor het eten in, maar doe dit niet als je zwanger bent. Gebruik dan alleen het uitwendige middel en de oefeningen. Uitwendig: smeer het volgende mengsel enkele malen per dag op en in de anus; 200 ml aloe vera gel vermengen met 10 druppels essentiƫle cipresolie. Masseer de hielranden en de plekken van de spataderen stevig in met het volgende mengsel: 10 cc tarwekiemolie en 20 cc arachide-olie met 5 druppels cypres en 5 druppels citroen.

Doe meermalen per dag de volgende oefening: Je gaat zitten op je zitbeenknobbels, rechtop op het randje van je stoel. Tijdens de inademing strek je een been, span je je bekkenbodemspieren (je plas ophouden), duw je je hiel weg en trek je je tenen naar je toe. Tijdens de uitademing ontspan je weer. Dit doe je enige malen per been en het geheel ten minste twee maal per dag gedurende drie minuten.

Aloë vera bij aambeien en spataderen

Aloë vera; spataderen en aambeien verhelpen met aloe vera.

disclaimer | privacy | © 2019 | Aloëveragids.nl | sitemap